top of page
3. KLUPSKO BOŽIĆNO NATJECANJE
natjecanje001.JPG

7.12.2019. godine održat će se treće klupsko natjecanje Plivačkog kluba „Šibenik“ na kojem će nastupiti svi članovi Kluba, od onih najmlađih pa do najstarijih. Natjecanje je pokaznog karaktera s ciljem druženja, zabavljanja i prezentacije plivačkih vještina naučenih na treningu. Na natjecanje su pozvani roditelji, dide, babe...i svi prijatelji sporta koji će imati priliku podržati djecu ali i družiti se i zasladiti na domjenku koji će biti organiziran poslije natjecanja u caffe bar-u H2O na bazenu.

HUMANITARNI KARAKTER

Kotizacija za sudjelovanje u natjecanju je 30,00 kn po članu a sva prikupljena sredstva od kotizacija bit će donirana u humanitarne svrhe.
 

natjecanje014.JPG

PRIJAVE

Prijave za natjecanje traju od do 6.12., a djecu možete prijaviti kod trenera. Pravo nastupa imaju svi članovi s uredno plaćenom članarinom.

PROTOKOL NATJECANJA

Okupljanje članova je u 15 sati dok je početak natjecanje predviđen u 15:45 sati. U 15 sati u prostor bazena ulaze samo plivači. Nakon zajedničkog fotografiranja ulaz će biti otvoren za sve gledatelje (15:30).

ZAJEDNIČKO DRUŽENJE

Nakon natjecanja, u caffe bar-u H2O, bit će domjenak na koji su svi pozvani. Dobrodošla je svaka pomoć oko kolača, fritula i ostalih delicija :)

Ovim putem pozivamo sve one koji su spremni na bilo koji način pomoći u organizaciji ovog natjecanja da se obrate trenerima ili na broj 095 898 3155 (trener Dino).

natjecanje046.JPG
bottom of page