ODGODA TRENINGA

Odlukom Vlade RH uvode se nove strože mjere koje na snagu stupaju u subotu 28. studenog, a trajat će najmanje do 21. prosinca. Obustavljaju se svi treninzi osim za kategorizirane sportaše. 

Svi članovi kluba putem službenog YouTube kanala imat će priliku vježbati s našim trenericama vježbe prilagođene radu kod kuće.

PK Šibenik

28 MEDALJA S REGIONALNOG PRVENSTVA HRVATSKE

Plivački klub Zadar bio je domaćin ovogodišnjeg Regionalnog prvenstva Hrvatske u malim bazenima za mlađe juniore, juniore i seniore. Na natjecanju je nastupilo 100 plivačica i plivača iz 11 dalmatinskih klubova. Zbog epidemiološke situacije natjecanje je podijeljeno u 3 dijela, a posebno su nastupali plivačice od plivača. Za Plivački klub Šibenik nastupili su Marija Kardum, Antonija Gulin Mojić, Bruna Lokas, Robert Vukičević i Luka Popović.

Iako je natjecanje u svakom dijelu išlo veoma brza te su plivači imali veoma malo vremena između trka naši plivači su ponovo bili uspješni među svojom konkurencijom. Novi Regionalni prvaci Hrvatske postali su Robert Vukičević, Luka Popović, Marija Kardum i Bruna Lokas.

Marija Kardum je u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji osvojila naslov Regionalne prvakinje u sve četiri otplivane discipline. Marija je bila najbrža u disciplinama 50 leđno, 100 leđno, 100 leptir i 200 leptir. 
Bruna Lokas je Regionalna prvakinja na 200 prsno dok je u disciplini 50 prsno postala viceprvakinja.
Robert Vukičević je bio najuspješniji u leptir disciplinama gdje je u  kategoriji juniora i seniora odnio naslove prvaka u disciplinama 50 i 100 leptir. U disciplinama 100 slobodno i 100 mješovito Robert je bio viceprvak u istim kategorijama dok je u disciplini 50 prsno bio treći.
Luka Popović je u konkurenciji plivača koji su i dvije godine stariji došao do odličnih plasmana. Luka Je mlađe juniorskoj konkurenciji došao do naslova u disciplini 400 mješovito. U disciplini 200 mješovito Luka je posta viceprvak dok je u disciplinama 200 prsno i 200 leptir došao do trećeg mjesta.
Ukupno su naši plivači osvojili 28 medalja u svi kategorijama.


Naši natjecatelji ulaze sad u posljednji ciklus priprema za Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Rijeci 18.,19. i 20. prosinca.

MALCI ODLIČNI NA "ZLATNOM DUPINU"

U subotu se na splitskom plivalištu "Poljud okupilo više od 150 plivačica i plivača povodom održavanja 27. po redu mitinga "Zlatni dupin". Miting je uspješno organiziran od strane Plivačkog kluba Pošk uz pridržavanje svih preporučenih mjera. 

 

Plivački klub Šibenik nastavlja i dalje nizati uspjehe u svim dobnim kategorijama. Tako su i naši početnici i mlađi kadeti bili uspješni u Splitu. Za Pk Šibenik su nastupili  Lucija Klisović, Maja Dubravica, Josip Silov, Niko Silov, Frane Berbić, Oliver Vidović,  Roko Mašić, Šimun Dučić, Jakov Volić, Grgo Radnić, Marko Grubišić, Robin Jerolim Knežević, Špiro Mirčeta, Ivan Ciko, Luka Mudronja i Niko Radovčić.  

 

Pohvalit ćemo sve naše male plivače koji su nastupili na ovom natjecanju i pokazali spremnost i volju za nadmetanjem s ostalim plivačima. U konačnici, naši plivači su doplivali do 7 medalja. U kategoriji dječaka 2009. godišta najuspješniji su bili braća Silov.  Niko je osvojio srebro u disciplini 100 prsno dok je brat Josip osvajao srebra u disciplinama 100 leptir i 100 mješovito. 

U kategoriji dječaka 2010. godišta najuspješniji su bili Jakov Volić s osvojenom broncom na 50 prsno, Šimun Dučić sa srebrom na 50 leptir i Oliver Vidović s broncom u istoj disciplini.

I u najmlađoj kategoriji, dječaci 2011. godište i mlađi, Grgo Radnić je bio brončani u disciplini 25 leptir. 

1 / 39

Please reload

Miminac 15,
22000 Šibenik
OIB: 65076587259
Tel: +385 91 391 1234
        +385 91 394 1234
  • YouTube Social  Icon