top of page

LJETNI SPORTSKI

KAMP

Plivački klub ''Šibenik'' ponosni je organizator sportsko-rekreativnog ljetnog kampa, namijenjenog djeci plivačima predškolskog i školskog uzrasta. Kamp će djeci, pod budnim okom trenera, pružiti nezaboravan doživljaj sportskog načina života, uz popratne edukativne i filmske sadržaje, te uspomene za čitav život.
 

Cilj kampa je najmlađima približiti jedinstveno iskustvo aktivnog ljetovanja uz zabavne raznorodne radionice. Djeca će ovom prilikom dobiti uvid u blagodati i vrijednosti sportskog života, savladat će disciplinu i samodisciplinu, te važnost položaja rekreacije i sporta u brizi o zdravlju. Također, naučit će se odnosu poštovanja prema trenerima, kolegama i, na koncu, prema samima sebi. Povrh svega, učvrstit će postojeća i steći nova prijateljstva, te osvježeni krenuti u nove (pred)školske pobjede.
Za trajanja kampa, osim učenja i usavršavanja plivačkih tehnika,djeci će biti organizirane i sportske igre i vođeni treninzi na suhom u prostorijama Sportskog centra ''Ljubica'' u Crnici. Također, jedno jutro rezervirano je za odlazak na Jadriju gdje će ih čekati morska aktivnost Stand Up Paddling-a (SUP) koja pruža kvalitetne vježbe ravnoteže i koncentracije, uz mnogo zabave i smijeha. Osim toga, pripremljen je i jednodnevni izlet okolicom Šibenika. Korištenje svih rekvizita i pomagala uključeno je u program kampa. Djeca imaju osiguran ručak, te okrjepu.


Kamp se održava u dva termina:

2.8. - 6.8.

9.8. - 13.8.

Kamp je namijenjen uzrastu od 6 do 12 godina.
Program kampa traje od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. 
Prihvaćanje djece je svakim danom na Bazenu ''Crnica'' od 7:45 sati, a preuzimanje do 16:30.

 Cijena kampa je 550 kn (za članove kluba 475 kn)

Primjer dnevnog rasporeda.

7:30 - 8:30 okupljanje

8:30 - 9:30 jutarnja tjelovježba i igre na plaži "Banj"

9:30 - 10:00 doručak

10:00 - 12:00 aktivnosti na bazenu "Crnica"

12:30 - 13:00 ručak

13:00 - 14:30 filmovi/radionice

14:30 - 16:00 aktivnosti u Sportskom centru "Ljubica"

bottom of page